Aktuella resor – Unlimited Travel Production

Aktuella resor Resor som tar dig längre

En resa med oss är mer än sightseeing. Vi tar dig bakom stängda dörrar till upplevelser utöver det vanliga. Vi gör det möjligt tack vare våra samarbeten med kända experter som känner till både resmålet och temat för resan.

 • Mallorca / Spanien

  Digital bootcamp Mallorca med Frida Boisen

  8 – 11 november 2018

  Under fyra dagars kurs i avkopplande miljö i Palma, Mallorca, blir du digitalt uppdaterad och får praktiskt användbara kunskaper i hur du använder digitala verktyg i din professionella vardag.

 • Barcelona / Spanien

  I Salvador Dalis fotspår

  5 – 9 oktober 2018

  Vår ciceron Michaela Jolin tar dig med på några innehållsrika dagar med surrealismens mästare – Salvador Dalì och hans hustru Gala. Vi får uppleva hissnande konst, anekdoter och god mat. Allt inramat av Costa Bravas vilda natur!

 • Paris / Frankrike

  Bourgogne med Peder Lamm och Gustaf Hamilton

  11 – 15 oktober 2018

  Följ med Peder Lamm och Gustaf Hamilton på en resa till magiska Bourgogne. Regionen där några av Frankrikes bästa viner framställs.

 • Kigali/Bwindi National Park / Rwanda/Uganda

  Långweekend till bergsgorillorna i Uganda

  23 – 26 november 2018

  Följ med på en långweekend till Rwanda och Uganda där vi upplever bergsgorillorna tillsammans med vår svensktalande expertguide, Kristofer Zachrisson, samt lokala rangers.

 • Paris / Frankrike

  Hemliga Paris med SvD Accent

  15 – 18 november 2018

  Följ med Peder Lamm och Gustaf Hamilton på en resa genom Paris. Vi vandrar genom Paris hemliga passager, upptäcker de livliga gatorna runt rue Mouffetard, promenerar genom de luxemburgska trädgårdarna och upplever Mariaskvarteren.

 • Edinburgh / England

  Gods & Gårdar i Skottland och England

  27 september – 1 oktober 2018

  Följ med Chefredaktör Erika Funke på en skräddarsydd resa bland klassiska Gods & Gårdar i Skottland och England. Känn historiens vingslag i mytomspunna Skottland och upplev några av Norra Englands vackra slott, lantgårdar och naturmiljöer.

 • Rom / Italien

  Konsthistorisk studieresa till Rom

  8 – 12 november 2018

  Följ med på en resa genom den eviga stadens historia från en liten förhistorisk by till det storslagna Rom under kejsare som Augustus. Rom är staden som genom sin 2000 år långa kulturhistoria aldrig upphör att fascinera!

 • Malaga / Spanien

  Från Granada till Escorial

  20 – 25 november 2018

  Följ med på en resa från viktiga kulturcentra som Alhambra till Córdoba med sitt moriska arv och Toledo med sin magnifika medeltidskatedral och El-Grecomuseum. Resans slutmål är Habsburgarnas gigantiska palatskloster El Escorial.

 • Paris / Frankrike

  Allt om Mat i Champagne

  18 – 21 oktober 2018

  Följ med på en härlig resa i Champagne. Vi kommer att röra oss i denna fantastiska vinregions hjärta. I staden Reims, där vi kommer att bo under vistelsen, ligger några av de allra största och mest berömda champagnehusen.

 • Paris / Frankrike

  Lantliv Champagne

  26 – 29 september 2018

  Följ med på en resa i hjärtat av Champagne tillsammans med Mattias Larsson och Lantlivs chefredaktör. Vi kommer bland annat laga mat med Mattias, besöka champagnehuset Bollinger och provsmaka ost i området Brie.

 • St Petersburg / Ryssland

  Kejserligt Ryssland i Fabergés fotspår

  28 februari – 3 mars 2019

  Följ med konsthistorikern och Fabergékännaren Jan O. M. Karlsson till Rysslands viktigaste konstcentrum – St Petersburg och Moskva. Den ryska hovleverantören Fabergé, rankas som den främsta juvelerarfirman i världen under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

 • Bordeaux / Frankrike

  Vinresa till Bordeaux med Carl Jan Granqvist

  16 – 19 november 2018

  Vi har glädjen att presentera en helt unik vinresa till Bordeaux, världens vinhuvudstad. Vår ciceron är Carl Jan Granqvist, som tar med oss på VIP-visningar till sina personligt utvalda vinslott. Vi avnjuter vinprovningar och förkovrar oss i vinets historia på Cité du Vin.

 • Kairo / Egypten

  Faraonernas Egypten

  9 – 15 mars 2019

  Följ med konsthistorikern Jan O. M. Karlsson och antikvetaren Anna Konvicka till Faraonernas Egypten.

 • Marseille / Frankrike

  Tidsresa i provinsernas provins

  22 – 26 mars 2019

  Fröet till västerlandets civilisation. En unik tidsresa längs Via Domitia, Rhône-dalen och Provence