Aktuella resor – Unlimited Travel Production

Aktuella resor Resor som tar dig längre

En resa med oss är mer än sightseeing. Vi tar dig bakom stängda dörrar till upplevelser utöver det vanliga. Vi gör det möjligt tack vare våra samarbeten med kända experter som känner till både resmålet och temat för resan.

 • Kairo / Egypten

  Faraonernas Egypten

  9 – 15 mars 2019

  Följ med konsthistorikern Jan O. M. Karlsson och antikvetaren Anna Konvicka till Faraonernas Egypten.

 • Marseille / Frankrike

  Södra Frankrikes historiska skatter

  22 – 26 mars 2019

  Fröet till västerlandets civilisation. En unik tidsresa längs Via Domitia, Rhône-dalen och Provence

 • Paris / Frankrike

  Château de Farcheville med Gods & Gårdar

  5 – 8 april 2019

  Följ med oss på en exklusiv slottshelg till Château de Farcheville, utanför Paris. Våra teman är entreprenörskap, renovering- och inredning av slott i kombination med joie de vivre.

 • Barcelona / Spanien

  Cavaresa med Mikael Mölstad

  3 – 6 maj 2019

  Välkommen på en bubblande försommarresa i hjärtat av det vackra Katalonien. Tillsammans med SvD:s vinskribent Mikael Mölstad får du besöka några av de bästa cavabodegorna, från de stora som Freixenet till de små Castell d’Age och Nadal.

 • Rom / Italien

  Roma – La Dolce Vita

  4 – 8 april 2019

  Möt våren i Rom under några fashionabla dygn i andan av ”La dolce vita” tillsammans med vår kunniga kultur-ciceron Ann-Louice Dahlgren. Hon tar oss genom historiens, glamourens och de legendariska mästarnas villande fotspår i Roms evigt pulserande hjärta - Fendi. Bulgari, Biagiotti, Fellini, Anita Ekberg, Cinecittà, historiska palats och platser, handplockade restauranger, klassisk musik och dignande blåregn.

 • Uppland / Sverige

  Grönsöö och Salnecke slott

  20 maj 2019

  Vårens slottsresa den 20 maj 2019 går till Grönsöö och Salnecke slott i Uppland, som båda byggdes under1600-talets första hälft och tillhör den tidiga svenska stormaktstiden.

 • Neapel / Italien

  En resa i författarinnan Elena Ferrantes fantastiska värld – Neapel och Ravello

  3 – 7 oktober 2019

  I författarinnan Elena Ferrantes älskade Neapelsvit skildras vänskap, klasskillnader, könens kamp och fattigdom. Succéböckerna är utgiva i mer än 40 länder och har nått miljoner läsare. Följ med Michaela Jolin och upptäck det gömda, kontrastrika och levande Neapel i Elena Ferrantes fotspår. På resan upplever vi också den hänförande staden Ravello.

 • Céret / Frankrike

  I körsbärsskördens tid – franska Languedoc Roussillon med Michaela Jolin

  23 – 27 maj 2019

  Följ med på en konst, mat- och vinresa till Languedoc-Roussillon i körsbärsskördens tid, tillsammans med vår välkända och kunniga ciceron Michaela Jolin. Denna trakt vid franska Medelhavskusten, på gränsen till Spanien, bjuder på en charmerande blandning av kulinariska upplevelser, folkliv och vandringar i kända konstnärers fotspår.