Aktuella resor – Unlimited Travel Production

Aktuella resor Resor som tar dig längre

En resa med oss är mer än sightseeing. Vi tar dig bakom stängda dörrar till upplevelser utöver det vanliga. Vi gör det möjligt tack vare våra samarbeten med kända experter som känner till både resmålet och temat för resan.

 • St Petersburg / Ryssland

  Kejserligt Ryssland i Fabergés fotspår

  28 februari – 3 mars 2019

  Följ med konsthistorikern och Fabergékännaren Jan O. M. Karlsson till Rysslands viktigaste konstcentrum – St Petersburg och Moskva. Den ryska hovleverantören Fabergé, rankas som den främsta juvelerarfirman i världen under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

 • Kairo / Egypten

  Faraonernas Egypten

  9 – 15 mars 2019

  Följ med konsthistorikern Jan O. M. Karlsson och antikvetaren Anna Konvicka till Faraonernas Egypten.

 • Marseille / Frankrike

  Södra Frankrikes historiska skatter

  22 – 26 mars 2019

  Fröet till västerlandets civilisation. En unik tidsresa längs Via Domitia, Rhône-dalen och Provence

 • Paris / Frankrike

  Château de Farcheville med Gods & Gårdar

  5 – 8 april 2019

  Följ med oss på en exklusiv slottshelg till Château de Farcheville, utanför Paris. Våra teman är entreprenörskap, renovering- och inredning av slott i kombination med joie de vivre.

 • Menton / Frankrike

  Fete du Citron

  28 februari – 3 mars 2019

  Följ med till Citronfestivalen i Menton med vår kunniga och välkända ciceron Michaela Jolin som eskorterar oss bland livsbejakande konstverk av citrusfrukter och nydesignade Musée Jean Cocteau. Vi stannar även till i Villefranche-sur-Mer samt besöker marknaden i Ventimiglia i italienska Ligurien. Det blir en vinprovning med Franska Vinkompaniet, som kommer att presentera kvalitetsproducenter från Provence. Vi bor nära havet på anrika och charmiga Hôtel Prince de Galles.

 • Barcelona / Spanien

  Cavaresa med Mikael Mölstad

  3 – 6 maj 2019

  Välkommen på en bubblande försommarresa i hjärtat av det vackra Katalonien. Tillsammans med SvD:s vinskribent Mikael Mölstad får du besöka några av de bästa cavabodegorna, från de stora som Freixenet till de små Castell d’Age och Nadal.

 • Rom / Italien

  Roma – La Dolce Vita

  4 – 8 april 2019

  Möt våren i Rom under några fashionabla dygn i andan av ”La dolce vita” tillsammans med vår kunniga kultur-ciceron Ann-Louice Dahlgren. Hon tar oss genom historiens, glamourens och de legendariska mästarnas villande fotspår i Roms evigt pulserande hjärta - Fendi. Bulgari, Biagiotti, Fellini, Anita Ekberg, Cinecittà, historiska palats och platser, handplockade restauranger, klassisk musik och dignande blåregn.