Aktuella resor – Unlimited Travel Production

Aktuella resor Resor som tar dig längre

En resa med oss är mer än sightseeing. Vi tar dig bakom stängda dörrar till upplevelser utöver det vanliga. Vi gör det möjligt tack vare våra samarbeten med kända experter som känner till både resmålet och temat för resan.

 • Sicilien / Italien

  Allt om Mat och Munskänkarna till det genuina Sicilien

  28 september – 2 oktober 2019

  Tillsammans med tidningen Allt om Mat och föreningen Munskänkarna åker vi i slutet av september till ett sensommarvarmt Sicilien. Med på resan finns Mats Burnert från Munskänkarna – utbildad sommelier och ansvarig för Munskänkarnas vin-och matutbildning.

 • Norra Italiens sjödistrikt / Italien

  Gods & Gårdar till Italiens magiska sjöar, villor, slott och trädgårdar

  15 – 18 oktober 2019

  Italienska pärlor – Naturromantik, Renässansarkitektur och Historia vid Lago Maggiore, Lago di Como och Lago di Mergozzo
  Norra Italiens sjödistrikt – i skuggan av alperna – är en av Italiens mest naturromantiska regioner med vackra medeltida byar, kontemplativa trädgårdar och rofyllda 1800-talshus. Det inbjudande landskapet runt sjöarna varierar mycket, från höga berg till mer öppna frodiga landskap.

 • Skotska höglandet / Skottland

  Gods & Gårdar i Skottland

  4 – 8 oktober 2019

  En resa skräddarsydd för Gods och gårdars läsare, från lågländerna till högländerna, från mjukt grönskande kullar, över dramatiska och dalgångar till karga bergs- och kusttrakter – allt kantat med fantastiska vyer, slottsbesök och spännande historia.