Hannah & Amandas tjejweekend i New York – Unlimited Travel Production
New York / USA

Hannah & Amandas tjejweekend i New York

18 – 22 oktober 2018
Packa väskan och följ med Hannah & Amanda på en häftig tjejweekend i New York. Resan för dig som vill uppleva New York och få en massa inspiration gällande mode, skönhet och karriär. Detta är alltså inte en vanlig weekend i New York utan en helg där du får med dig massor av inspiration och härliga upplevelser.

Avgång

18 oktober 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

19 500 SEK

Vi bor på det klassiska hotellet ”The Parker” bara ett stenkast från Central Park och Fifth Avenue med sina legendariska shoppingbutiker. För den som vill finns såklart möjligheten att starta dagen med en klassisk morgonjogg i parken. På programmet finns föreläsningar och skönhetsshopping men även utrymme för dig att själv utforska staden.

Ingår i resan

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Boende del i dubbelrum
 • Föreläsningar med Hannah och Amandra
 • Shopping och beautytips av Emma
 • Välkomstmiddag
 • Yoga på Lululemoon
 • Tunnelbanekort

Tillval

 • Middagspaket

Mer information

Program Upplev drömmarnas stad med Hannah och Amanda

Avresa från Stockholm/Arlanda kl 12.25

Ankomst NEW YORK kl 14.55

Oktober är en fantastisk månad att besöka New York, höstlövens sprakande färger präglar stadens utseende men det är fortfarande skön temperatur i luften. Det är också ett bra tillfälle att hitta några godbitar till din egen höstgarderob eller varför inte köpa några tidiga julklappar till dig själv eller andra.  Tillsammans med Emma Unckel kommer vi att gå på skönhetsshopping och få tips och råd kring trender och produkter.

New York är drömmarnas stad och Hannah och Amanda är fantastiska exempel på att man kan förverkliga sina drömmar om man bara vill. Under denna weekend kommer du att få ta del av deras framgångstips för hur du själv kan lyckas i karriären.

Skönhetsshopping med Emma Unckel

Emma delar med sig av sina bästa skönhetstips. Du som känner dig som en ”rookie” när det kommer till skönhet kommer att få perfekta tips för att våga något nytt och få in bra rutiner i din vardag. Du som redan har koll kommer hitta massor av nya saker att inspireras av

Föreläsningar med Hannah & Amanda

Hannah och Amanda kommer att dela med sig av sina bästa karriärstips för hur du själv skapar den karriär du vill ha. Tjejerna driver livsstilsföretaget ”Daisy Grace” samt mediabolaget ”A Perfect Day”.

Avresa från NEW YORK 22 oktober kl 17.10 

Ankomst Stockholm/Arlanda 23 oktober kl 14.55

 • Boende The Parker

  Vi bor på ”The Parker”, ett hotell som ligger ett stenkast från Central Park. Hotellet är ett av “The Leading hotels of the world”, en kvalitetsstämpel och titel som bara några få utvalda lyxhotell i världen innehar. Hotellet har något så ovanligt som en stor pool på översta våningen, varifrån du har utsikt över Central Park. Rummen är rymliga och modernt inredda och har utsikt över antingen parken eller Manhattans Skyline.

  I resans pris ingår del i dubbelrum. Du kan välja att köpa till frukost på hotellet om du inte vill köra New York style och äta på ett intilliggande café. I resans pris ingår även en gemensam välkomstmiddag.