YPO Sweden till Moskva – Unlimited Travel Production
Moskva / Ryssland

YPO Sweden till Moskva

10 – 13 oktober 2019
Moskva, Rysslands huvudstad med ca 14,5 miljoner innevånare, är en fascinerande storstad rik på kulturella och historiska sevärdheter samt magnifika konstsamlingar.

Avgång

10 oktober 2019

Reslängd

3 dagar

Pris

12 400 SEK

Ingår i priset

 

 • Flygresa Stockholm-Moskva t/r med Aeroflot i ekonomiklass
 • Del i dubbelrum Superior5*Hotell St.Regis,3 nätter inkl. lokal skatt, frukost samt inträde spa/relax. 
 • Privat transferbuss flygplats-hotell t/r inkl. vattenflaskor 
 • Välkomstdrink, måltider inkl. dryck, restaurangbokningar, förbokade utflykter, aktiviteter och inträden, transporter, allt enligt separat program,
 • Lokal rysk och engelsktalande guide som möter upp på flygplatsen och är med under flygplats-transporter samt tillgänglig under 3 dagar i Moskva (med max 8 tim. användande per dag).
 • Visuminbjudan ifrån Ryssland (ej visum)

 

 

 

Tillval

 

 •  Enkelrumstillägg sek 2900, 3 nätter
 •  Dricks
 • Visum och som är obligatoriskt för inresa i Moskva. 

Mer information

Flygresa:

Avresa torsdag den 10 oktober Stockholm Arlanda-Moskva kl.12.40- 15.50

Hemresa söndag den 13 oktober Moskva-Stockholm Arlanda kl.18.10-19.30

 

 • Aeroflot är idag det enda flygbolag som erbjuder direktflyg Stockholm-Moskva t/r och har senaste åren vunnit flera utmärkelser, rankad som Europas bästa flygbolag 2017 av Tripadvisor.

 

 • Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll. Minsta antal för denna resa är 20 deltagare

Program

Den kontrastrika metropolen visar upp en märklig blandning av ålderdomlig medeltida ortodox kyrkoarkitektur, kejserlig och sovjetisk imperiearkitektur, socialrealism och enorma betongbyggnader. Allt detta och ett moderniserat Moskva med exklusiv märkesshopping, high-tech och ett livligt nattliv, präglar staden idag.

Staden är berömd för sina trädgårdar men också för sin tunnelbana och för de konstnärliga utsmyckningar som finns på många av stationerna, med detaljer som kristallkronor och mosaiker. Bolsjojteatern grundad 1776, är vid sidan av Kreml annars kanske stadens mest kända institution berömd främst för sina balettuppsättningar som Svansjön och Giselle men också för uppföranden av klassiska ryska operor.

Restaurangutbudet är stort i det mondäna Moskva, från trevliga barer och caféer till mer exklusiva miljöer.  Vi äter våra middagar på White Rabbit, rankad som en av världens 50 bästa restauranger, restaurang Café Pushkin samt restaurang Ruskie. Lunch på Grand Café Dr. Zhivago med fantastisk utsikt över Kreml eller på moderna 15 Kitchen & bar.  På restaurang Bolshoi  äter man gärna lunch såväl som middag, eller slinker in för en kaffe och smakar av de fantastiska bakverk som erbjuds.

Preliminärt programupplägg: 

Torsdag ankomst Moskva Sheremetyevo flygplats sen eftermiddag. Privat transfer. Incheckning på 5* hotell St. Regis Moscow Nikolskaya, i hjärtat av Moskva och med närhet till sevärdheter såsom Bolsjojteatern, Kreml och Röda torget. Välkomstdrink på hotellet och därefter promenad via Röda torget alternativt privat transfer till förslagsvis restaurangen och middagen på anrika Café Pushkin. Under fredagen anordnas besök på intressanta företag. Lördagen avsätts till mer kulturella upplevelser och kvällarna  till interaktion med lokala medlemmar i YPO. Under vistelsen ges vi tillsammans med vår rysk och engelsktalande guide bland annat  en inblick i Moskvas mångfacetterade historia och besök till stadens historiska centrum med promenad igenom Kreml och Röda Torget, det klassiska lyxvaruhuset GUM och den lökkupolförsedda Vassilijkatedralen. Möjlighet till besök på gallerier och museum som The Pushkin State Museum of Fine Arts, Tretyakovgalleriet med flera samt guidad rundtur av Bolshoiteatern eller föreställning på teatern avhängt höstens spel.program. Vi flyger hem söndag kväll, och har under förmiddagen tid för den som vill för fler kulturella upplevelser och för att äta en gemensam lunch innan vi under eftermiddagen beger oss med privat transfer till flygplatsen. 

Mer detaljerat program presenteras erhålls vid bokning. 

 • Boende Hotell St.Regis

  St. Regis Moskva Hotel Nikolskaya

  Detta vackra boutiquehotell ligger i hjärtat av Moskva med promenadavstånd till Röda torget, GUM-lyxvaruhus och med en fantastisk utsikt över det tidigare KGB-huvudkvarteret vid Lubjanka-torget. För närvarande det enda St. Regis -Starwood hotellet i Ryssland. Detta vackra deluxehotell erbjuder 210 rum och har takterrass med utsikt över Moskvas stad.