Samarbetsresor – Unlimited Travel Production

Samarbetsresor Vi producerar resor i samarbete med de bästa

Unlimited Travel Production består av kreativa och erfarna reseproducenter som skräddarsyr kvalitativa gruppresor för tidningar, föreningar, företag samt för andra researrangörer. Vi har goda destinationskunskaper och specialkompetens inom bland annat konst, arkitektur, kultur, mode, design, vin samt gastronomi. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi upplevelserika och minnesvärda resor, främst till Europa men även till övriga delar av världen.

Vidareutveckla ditt kulturintresse och stå tillsammans med våra ledande experter öga mot öga med de stora konstverken och monumenten. Våra resor lyfter fram det mest intressanta och unika i olika länders och regioners konst- och kulturhistoria - allt från forntid till nutida utställningar och evenemang.

Haute Couture, ljuvliga juveler och fashionabla rum - mode, design och livsstil står i fokus på många av våra resor. I kreatörernas spår upplever vi anrika modehus, grönskande trädgårdar, charmiga museer och unikt inredda miljöer.

De gastronomiska resorna är för den som gillar spännande möten med olika länders mat- och dryckeskulturer. Under ledning av kunniga matexperter och mästarsommelierer får du uppleva regionala specialiteter. Tillsammans lagar vi mat, gör studiebesök hos ostproducenter, besöker vinkällare och lantgårdar. Låt dina smaklökar och nyfikenhet leda dig mot nya kulinariska upplevelser på resor ut i världen.

På uppdrag arrangerar vi skräddarsydda resor efter önskemål. Att skräddarsy fordrar lite mer av oss som arrangörer, men din tillfredsställelse är värd satsningen. När du deltagit i våra arrangemang önskar vi att du inspireras till fortsatta reseupplevelser möten med oss!

Exempel på resor vi genomfört

 • New York / USA

  Moderesa till New York

  Följ med på en unik och exklusiv moderesa till New York! Tillsammans med modeikonen Fern Mallis och fotomodellen samt New York guiden Gunilla Lindblad upplever vi modevärldens mecka.

 • Marrakech / Marocko

  Sinnenas marknad Marrakech

  En unik tusen och en natt-upplevelse där vi sätter exotiska miljöer, marknader, konst, design och mat i fokus. Vi färdas genom det karga berg och ökenlandskapet till forna berberfarmen.

Aktuella resor

 • St Petersburg / Ryssland

  Kejserligt Ryssland i Fabergés fotspår

  28 februari – 3 mars 2019

  Följ med konsthistorikern och Fabergékännaren Jan O. M. Karlsson till Rysslands viktigaste konstcentrum – St Petersburg och Moskva. Den ryska hovleverantören Fabergé, rankas som den främsta juvelerarfirman i världen under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

 • Marseille / Frankrike

  Tidsresa i provinsernas provins

  22 – 26 mars 2019

  Fröet till västerlandets civilisation. En unik tidsresa längs Via Domitia, Rhône-dalen och Provence

 • Paris / Frankrike

  Château de Farcheville med Gods & Gårdar

  5 – 8 april 2019

  Följ med oss på en exklusiv slottshelg till Château de Farcheville, utanför Paris. Våra teman är entreprenörskap, renovering- och inredning av slott i kombination med joie de vivre.

 • Barcelona / Spanien

  Cavaresa med Mikael Mölstad

  3 – 6 maj 2019

  Välkommen på en bubblande försommarresa i hjärtat av det vackra Katalonien. Tillsammans med SvD:s vinskribent Mikael Mölstad får du besöka några av de bästa cavabodegorna, från de stora som Freixenet till de små Castell d’Age och Nadal.

 • Rom / Italien

  Roma – La Dolce Vita

  4 – 8 april 2019

  Möt våren i Rom under några fashionabla dygn i andan av ”La dolce vita” tillsammans med vår kunniga kultur-ciceron Ann-Louice Dahlgren. Hon tar oss genom historiens, glamourens och de legendariska mästarnas villande fotspår i Roms evigt pulserande hjärta - Fendi. Bulgari, Biagiotti, Fellini, Anita Ekberg, Cinecittà, historiska palats och platser, handplockade restauranger, klassisk musik och dignande blåregn.