Samarbetsresor – Unlimited Travel Production

Samarbetsresor Vi producerar resor i samarbete med de bästa

Unlimited Travel Production består av kreativa och erfarna reseproducenter som skräddarsyr kvalitativa gruppresor för tidningar, föreningar, företag samt för andra researrangörer. Vi har goda destinationskunskaper och specialkompetens inom bland annat konst, arkitektur, kultur, mode, design, vin samt gastronomi. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi upplevelserika och minnesvärda resor, främst till Europa men även till övriga delar av världen.

Vidareutveckla ditt kulturintresse och stå tillsammans med våra ledande experter öga mot öga med de stora konstverken och monumenten. Våra resor lyfter fram det mest intressanta och unika i olika länders och regioners konst- och kulturhistoria - allt från forntid till nutida utställningar och evenemang.

Haute Couture, ljuvliga juveler och fashionabla rum - mode, design och livsstil står i fokus på många av våra resor. I kreatörernas spår upplever vi anrika modehus, grönskande trädgårdar, charmiga museer och unikt inredda miljöer.

De gastronomiska resorna är för den som gillar spännande möten med olika länders mat- och dryckeskulturer. Under ledning av kunniga matexperter och mästarsommelierer får du uppleva regionala specialiteter. Tillsammans lagar vi mat, gör studiebesök hos ostproducenter, besöker vinkällare och lantgårdar. Låt dina smaklökar och nyfikenhet leda dig mot nya kulinariska upplevelser på resor ut i världen.

På uppdrag arrangerar vi skräddarsydda resor efter önskemål. Att skräddarsy fordrar lite mer av oss som arrangörer, men din tillfredsställelse är värd satsningen. När du deltagit i våra arrangemang önskar vi att du inspireras till fortsatta reseupplevelser möten med oss!

Exempel på resor vi genomfört

 • New York / USA

  Moderesa till New York

  Följ med på en unik och exklusiv moderesa till New York! Tillsammans med modeikonen Fern Mallis och fotomodellen samt New York guiden Gunilla Lindblad upplever vi modevärldens mecka.

 • Marrakech / Marocko

  Sinnenas marknad Marrakech

  En unik tusen och en natt-upplevelse där vi sätter exotiska miljöer, marknader, konst, design och mat i fokus. Vi färdas genom det karga berg och ökenlandskapet till forna berberfarmen.

Aktuella resor

 • Wien / Österrike

  Allt om Mat och dryck i Österrike

  13 – 16 september 2018

  Följ med Allt om Mat på en resa till Wien och vindistriktet Wagram där familjen Leth driver vingården Weingut Leth. Allt om Mat’s läsare inviteras exklusivt till en heldags arrangemang på och kring vingården.

 • Edinburgh / England

  Gods & Gårdar i Skottland och England

  27 september – 1 oktober 2018

  Följ med Chefredaktör Erika Funke på en skräddarsydd resa bland klassiska Gods & Gårdar i Skottland och England. Känn historiens vingslag i mytomspunna Skottland och upplev några av Norra Englands vackra slott, lantgårdar och naturmiljöer.

 • Milano / Italien

  Lantliv Piemonte

  16 – 19 september 2018

  16-19 september åker vi till Piemonte och lever lantliv tillsammans under några härliga dagar på den idylliska landsbygden, bara drygt en timme söder om Milano. Vacker natur, ett fantastiskt kök och viner i världsklass!

 • Barcelona / Spanien

  I Salvador Dalis fotspår

  5 – 9 oktober 2018

  Vår ciceron Michaela Jolin tar dig med på några innehållsrika dagar med surrealismens mästare – Salvador Dalì och hans hustru Gala. Vi får uppleva hissnande konst, anekdoter och god mat. Allt inramat av Costa Bravas vilda natur!

 • Mallorca / Spanien

  Digital bootcamp med Frida Boisen

  8 – 11 november 2018

  Under fyra dagars kurs i avkopplande miljö i Palma, Mallorca, blir du digitalt uppdaterad och får praktiskt användbara kunskaper i hur du använder digitala verktyg i din professionella vardag.

 • Paris / Frankrike

  Allt om Mat i Champagne

  18 – 21 oktober 2018

  Följ med på en härlig resa i Champagne. Vi kommer att röra oss i denna fantastiska vinregions hjärta. I staden Reims, där vi kommer att bo under vistelsen, ligger några av de allra största och mest berömda champagnehusen.

 • New York / USA

  Privata Affärer New York

  19 – 24 oktober 2018

  Följ med Privata Affärer till New York under fem intressanta dagar tillsammans med chefredaktör Fredrik Lindberg. New York är världsekonomins mecka och en fantastisk inspirationskälla för alla med stora drömmar.

 • Paris / Frankrike

  Lantliv Champagne

  26 – 29 september 2018

  Följ med på en resa i hjärtat av Champagne tillsammans med Mattias Larsson och Lantlivs chefredaktör. Vi kommer bland annat laga mat med Mattias, besöka champagnehuset Bollinger och provsmaka ost i området Brie.

 • Paris / Frankrike

  Bourgogne med Peder Lamm och Gustaf Hamilton

  11 – 15 oktober 2018

  Följ med Peder Lamm och Gustaf Hamilton på en resa till magiska Bourgogne. Regionen där några av Frankrikes bästa viner framställs.

 • St Petersburg / Ryssland

  Kejserligt Ryssland i Fabergés fotspår

  25 – 28 oktober 2018

  Följ med konsthistorikern och Fabergékännaren Jan O. M. Karlsson till Rysslands viktigaste konstcentrum – St Petersburg och Moskva. Den ryska hovleverantören Fabergé, rankas som den främsta juvelerarfirman i världen under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

 • Kigali/Bwindi National Park / Rwanda/Uganda

  De dimhöljda bergens gorillor

  23 – 26 november 2018

  Följ med på Gorillasafari i Rwanda/Uganda, en rundresa ledd av vår svensktalande expertguide Kristofer Zachrisson samt lokala rangers.

 • Toscana / Italien

  Unik Mat&Vin-resa till Italien

  7 – 11 november 2018

  Följ med matkreatörerna Anders Strand & Johanna Westman till deras gamla hemtrakter i Toscana.