Samarbetsresor – Unlimited Travel Production

Samarbetsresor Vi producerar resor i samarbete med de bästa

Unlimited Travel Production består av kreativa och erfarna reseproducenter som skräddarsyr kvalitativa gruppresor för tidningar, föreningar, produktionsbolag samt intresseklubbar och som du som privatperson är varmt välkommen att boka. Vi har goda destinationskunskaper och specialkompetens inom bland annat konst, kultur, mode, design, vin samt gastronomi. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi upplevelserika och minnesvärda resor.

Vidareutveckla ditt kulturintresse och stå tillsammans med våra ledande experter öga mot öga med de stora konstverken och monumenten. Våra resor lyfter fram det mest intressanta och unika i olika länders och regioners konst- och kulturhistoria - allt från forntid till nutida utställningar och evenemang.

Haute Couture, ljuvliga juveler och fashionabla rum - mode, design och livsstil står i fokus på många av våra resor. I kreatörernas spår upplever vi anrika modehus, grönskande trädgårdar, charmiga museer och unikt inredda miljöer.

De gastronomiska resorna är för den som gillar spännande möten med olika länders mat- och dryckeskulturer. Under ledning av kunniga matexperter och mästarsommelierer får du uppleva regionala specialiteter. Tillsammans lagar vi mat, gör studiebesök hos ostproducenter, besöker vinkällare och lantgårdar. Låt dina smaklökar och nyfikenhet leda dig mot nya kulinariska upplevelser på resor ut i världen.

På uppdrag arrangerar vi skräddarsydda resor efter önskemål. Att skräddarsy fordrar lite mer av oss som arrangörer, men din tillfredsställelse är värd satsningen. När du deltagit i våra arrangemang önskar vi att du inspireras till fortsatta reseupplevelser möten med oss!

Exempel på tidigare genomförda resor

 • Paris / Frankrike

  Lantliv Champagne

  Vi reser i hjärtat av Champagne tillsammans med Mattias Larsson och Lantlivs chefredaktör. Vi kommer bland annat laga mat med Mattias, besöka champagnehuset Bollinger och provsmaka ost i området Brie.

 • Paris / Frankrike

  Hemliga Paris med SvD Accent

  Peder Lamm och Gustaf Hamilton leder oss genom Paris hemliga passager där vi upptäcker de livliga gatorna runt rue Mouffetard, promenerar genom de luxemburgska trädgårdarna och upplever Mariaskvarteren.

 • Edinburgh / England

  Gods & Gårdar i Skottland och England

  Chefredaktör Erika Funke tar med oss på en skräddarsydd resa bland klassiska Gods & Gårdar i Skottland och England. Känn historiens vingslag i mytomspunna Skottland och upplev några av Norra Englands vackra slott, lantgårdar och naturmiljöer.

 • Milano / Italien

  Sköna Hem Milano med Sofia Silfverstolpe

  Upplev Milanos mästerverk, i stort och smått. Tillsammans med vår kunniga ciceron Sofia Silfverstolpe, upplever vi det fashionabla Milano. Vi bjuds på mäktig arkitektur, delikata restauranger och utsökt shopping!

 • Paris / Frankrike

  Allt om Mat i Champagne

  Champagne! Vi kommer att röra oss i denna fantastiska vinregions hjärta. I staden Reims, där vi kommer att bo under vistelsen, ligger några av de allra största och mest berömda champagnehusen.

 • Bordeaux / Frankrike

  Vinresa till Bordeaux med Carl Jan Granqvist

  Vi har glädjen att presentera en helt unik vinresa till Bordeaux, världens vinhuvudstad. Vår ciceron är Carl Jan Granqvist, som tar med oss på VIP-visningar till sina personligt utvalda vinslott. Vi avnjuter vinprovningar och förkovrar oss i vinets historia på Cité du Vin.

 • Milano / Italien

  Lantliv Piemonte

  16-19 september åker vi till Piemonte och lever lantliv tillsammans under några härliga dagar på den idylliska landsbygden, bara drygt en timme söder om Milano. Vacker natur, ett fantastiskt kök och viner i världsklass!

 • Wien / Österrike

  Allt om Mat och dryck i Österrike

  Följ med Allt om Mat på en resa till Wien och vindistriktet Wagram där familjen Leth driver vingården Weingut Leth. Allt om Mat’s läsare inviteras exklusivt till en heldags arrangemang på och kring vingården.

 • Paris / Frankrike

  Bourgogne med Peder Lamm och Gustaf Hamilton

  Följ med Peder Lamm och Gustaf Hamilton på en resa till magiska Bourgogne. Regionen där några av Frankrikes bästa viner framställs.

 • Toscana / Italien

  Unik Mat&Vin-resa till Italien

  Anders Strand och Johanna Westman tar oss till deras gamla hemtrakter i Toscana.

 • Mallorca / Spanien

  Digital bootcamp Mallorca med Frida Boisen

  Under fyra dagars kurs i avkopplande miljö i Palma, Mallorca, blir du digitalt uppdaterad och får praktiskt användbara kunskaper i hur du använder digitala verktyg i din professionella vardag.

 • Barcelona / Spanien

  I Salvador Dalís fotspår

  Vår ciceron Michaela Jolin tar dig med på några innehållsrika dagar med surrealismens mästare – Salvador Dalì och hans hustru Gala. Vi får uppleva hissnande konst, anekdoter och god mat. Allt inramat av Costa Bravas vilda natur!

 • Paris / Frankrike

  Paris Chic

  Möt våren i Paris tillsammans med vår kunniga ciceron Sofia Silfverstolpe. Vi fångar juvelernas skimrande ljus, parfymernas förföriska dofter och romantiken i Montmartre. Allt kryddas med god mat, gott vin och trevlig samvaro.

 • Marrakech / Marocko

  Sinnenas marknad Marrakech

  En unik tusen och en natt-upplevelse där vi sätter exotiska miljöer, marknader, konst, design och mat i fokus. Vi färdas genom det karga berg och ökenlandskapet till forna berberfarmen.

 • New York / USA

  Moderesa till New York

  Följ med på en unik och exklusiv moderesa till New York! Tillsammans med modeikonen Fern Mallis och fotomodellen samt New York guiden Gunilla Lindblad upplever vi modevärldens mecka.