Digital bootcamp Mallorca med Frida Boisen – Unlimited Travel Production
Mallorca / Spanien

Digital bootcamp Mallorca med Frida Boisen

Under fyra dagars kurs i avkopplande miljö i Palma, Mallorca, blir du digitalt uppdaterad och får praktiskt användbara kunskaper i hur du använder digitala verktyg i din professionella vardag.

Vi bor på det fyrstjärniga hotellet Isla Mallorca Hotel & Spa, fem minuters promenad från Palma stad. Morgon och kväll erbjuder vi träningspass och yoga, samt gemensamt nätverkande och professionellt utbyte med andra intressanta personer som leder, driver och utvecklar företag och organisationer.

Ingår i priset

 • Flygresa Stockholm-Palma t/r
 • Transfer från flygplatsen till hotellet, tur och retur
 • Hotell (delat dubbelrum, enkelrum går att boka mot tillägg)
 • Frukost
 • Två gemensamma luncher
 • Två gemensamma middagar
 • Workshops enligt program med kaffepauser och ett mingel inklusive öl/vin och tapas
 • Gemensamma träningspass och utflykter
 • Turistskatt 4 EUR per natt

Tillval

 • Enkelrumstillägg

Mer information

 • Vi reserverar oss för eventuella pris-/program-/valutaförändringar utanför vår kontroll

Program Bli digitalt uppdaterad

Torsdag 8 november

Avresa från STOCKHOLM/Arlanda kl. 06.25

Ankomst PALMA kl. 10.05

11.00 Incheckning på vårt fyrstjärniga hotell Isla Mallorca Hotel & Spa, Palma

12.00 Gemensam lunch

14.00 Välkommen!
Åsa Uhlin, chefredaktör Veckans Affärer

14.30 Workshop: Digital succé – så lyckas du med sociala medier medFrida Boisen, digital chef, Bonnier Magazines & Brands. År 2014 blev Frida Boisen utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala – the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg som samlade 90 000 människor och möjliggjorde en folkomröstning om trängselskatten i Göteborg. Även hennes krönikor i Expressen har engagerat och debatterats flitigt. Hon är en av landets mest lästa, omtalade och delade opinionsbildare vilket gör henne till en av Sveriges mäktigaste personer enligt tidningen Fokus. Frida Boisen blev nyligen framröstad till Årets Digitala Ledare, är rankad som en av Sveriges topp-tre digitala superprofiler och är sociala medier-expert i SVT varje vecka.

16.30 Joggingrunda i Palma.

20.00 Nätverksmingel och gemensam middag i Palma.

Fredag 9 november

7.00 Yogapass i Kastellet i Palma.

8.30 Frukost.

10.00 Knäck koden – därför är programmering oumbärlig kunskap. Moa Nandorf, digital utvecklare, Bonnier News.

12.00 Gemensam lunch.

13.30 Knäck koden – fortsatt workshop med Moa Nandorf.

14.30 Träningspass och fri eftermiddag och kväll i Palma

Lördag 10 november

8.00 Morgonyoga i Kastellet i Palma.

9.00 Frukost

10.30 Skapa nya affärsmöjligheter i ditt digitala nätverk. Lisa Strøm Pedersen, Head of Social Media Operations och utbildare på sociala digital-byrån Esatto.  Lisa Strøm Pedersen är en av initiativtagarna till Social Selling-programmen som Esatto löpande skräddarsyr och genomför för sina kunder. Hon har de senaste åren hjälpt en rad stora internationella B2B-företag att förankra Social Selling internt, samt utbildat och coachat olika roller att bli lyckade Social Sellers. Lisa gillar både Social Selling och att utbilda, och ger dig alltid praktiska exempel så att utbildningen blir en erfarenhet du direkt kan integrera i din dagliga affärspraxis. Hennes breda kunskaper inom marknadsföring, digitalt och sociala medier gör att hon kan hjälpa dig att se helheten med Social Selling.

12.00 Fri lunch.

14.00 Nätverksmingel med utflykt med havsluft.

20.00 Gemensam middag i Palma.

Söndag 11 november

Frukost och utcheckning samt privat transfer till flygplatsen.

AVGÅNG TILL STOCKHOLM/ARLANDA KL 10:40

ANKOMST 14:25

Ciceroner Kunniga inspiratörer ger dig användbara kunskaper

 • Åsa Uhlin

  Chefredaktör Veckans Affärers

 • Lisa Strøm Pedersen

  Head of Social Media Operations och utbildare på sociala digital-byrån Esatto. Lisa var en av initiativtagarna till och den som har skapat de Social Selling-program som Esatto löpande skräddarsyr och genomför för sina kunder. Hon har de senaste åren hjälpt en rad stora internationella B2B-företag att förankra Social Selling internt, samt utbildat och coachat olika roller att bli lyckade Social Sellers. Lisa gillar både Social Selling och att utbilda, och ger dig alltid praktiska exempel så att utbildningen blir en erfarenhet du direkt kan integrera i din dagliga affärspraxis. Hennes breda kunskaper inom marknadsföring, digitalt och sociala medier gör att hon kan hjälpa dig att se helheten med Social Selling.

 • Frida Boisen

  Digital chef på Bonnier Magazines and Brands, utsedd till Årets Digitala Ledare 2016, Årets branschpersonlighet på Stockholm Media Week 2017, global vinnare av Best Use of Social Media på INMA Awards i San Francisco, och författare till boken "Digital Succé – Så lyckas du med sociala medier". Hon är också en mycket populär Key Note Speaker inom sociala medier världen över.

 • Moa Nandorf

  Moa byggde sin första webbsida på 90-talet och tyckte det var så roligt att hon aldrig slutade. Hon jobbar nu som systemutvecklare hos Bonnier News där hon använder webbtekniker för att bygga interna system för journalister och redaktörer.

 • Annika Kvist

  Yoga - och löpinstruktör, kostrådgivare som kommer att leda pass under veckan. Annika jobbar vanligtvis på SATS som yogalärare samt håller yogaklasser på en studio i Bromma, Sobea. Dessutom är hon affärschef på Bonnier Magazines & Brands. Brinner för hälsa och träning och har gett ut en onlinekurs i samarbete med ToppHälsa med fokus på yoga, mat som ger näring, vardagsmotion och kraften hos positiva tankar.

 • Boende Isla de Mallorca

  Vi bor i modernt inredda rum på Isla de Mallorca, ett fyrstjärnigt boutiquehotell med spa i det trendiga området Son Armadams. Läget är perfekt, här har vi nära både till Palmas berömda katedral och till den trevliga strandpromenaden som kantas av trevliga butiker, välbesökta barer och restauranger. 

  Mellan föreläsningarna kan du koppla av vid poolen eller kanske unna dig en behandling på hotellets spa.